MENU
Hitel, személyi kölcsön, hitelkalkulátor szakértőktől

6 pont arról, hogy miért lesz sokkal rosszabb néhány éven belül

Egyre több hír szól arról, hogy csúszik le Magyarország. Régiós viszonylatban is egyre rosszabb helyen állunk, a jövő generációi pedig ezeket a hatásokat többszörösen fogják érezni a bőrükön.

Tudja, hogyan lehet százezreket vagy milliókat spórolni egy lakáshitel törlesztésekor?

Mindig, minden tárgyaláskor, beszélgetéskor fontos kérdés, hogyan lehet olcsóbb, hogyan lehet spórolni. Sokan csak a kamatok oldalát látják és az alternatív lehetőségeket nem. Bár egyre többször és több helyen kerül szóba az alábbi téma is.

Hitelt szeretne felvenni? Ezekre a változásokra számíthat.

Rengeteg változás történt a hitelpiacon az elmúlt hónapokban, de úgy látszik, hogy még nincs vége és mindig újabb és újabb ötletekkel próbálja az MNB és a Kormány a hitelfelvételeket ösztönözni. A mai posztomban ezeket vesszük sorra.

Mitől változhat akár félévente a hitel törlesztőrészlete? Keressük meg együtt a választ!

Mostanában a hitelek adósai a törlesztőrészletek csökkenését érzékelhetik, de meddig tarthat ez a folyamat és miért lehetséges, hogy néhány havonta is változhatnak az adósok által fizetett részletek összegei?

Brutális emelkedést produkált tavaly Magyarország! 4 + 10 pont, amit el kell, hogy olvass!

A brutálisnak mondható növekedés több tényező együttállásának eredménye, amit kattintás után 4 pontba összefoglalva találsz és megtudhatod azt is 10 pontban mik a legfontosabb teendők hitelfelvétel előtt.

előző oldal
/3
következő oldal