MENU
Hitel, személyi kölcsön, hitelkalkulátor szakértőktől

Árfolyamrögzítés

Az devizahitelezéssel kapcsolatos problémák régen kezdődtek, egyesek szerint már akkor, amikor ezen típusú hiteleket elkezdték folyósítani a bankok az ügyfeleik részére. A probléma egyik kiváltójáról, a mögöttes deviza emelkedéséről már egy posztban írtam, az erre adott kormányzati válaszokkal viszont még nem foglalkoztam.

Hiteligénylésnél elfogadható jövedelmek és igazolások

A jelzálog típusú hitelkérelmek beadásakor a bankok mind a fedezetként, hitelcélként felajánlott ingatlant, mind pedig a leendő adósok pénzügyi körülményeit megvizsgálják. Az utóbbi tényező talán még fontosabb eleme a hiteligénylésnek, mint a felajánlott ingatlan, mivel ha a leendő hiteladós pénzügyi helyzete, tehát a hitelképessége nem megfelelő, akkor hiába ajánl fel egy megfelelő ingatlant. Míg fordított esetben, ha megfelelő jövedelmi viszonyok mellett egy másik ingatlant választ vagy kínál fel az igénylő, akkor már nagy eséllyel meg is kaphatja a kért hitelt.

Lakástakarékpénztár

A mai posztomban a megtakarításokról lesz szó, ezen belül is a lakástakarékpénztári termékekről néhány mondatban. A fontosabb, általános tudnivalókat emelem ki.

Tipp 4 pontban, hogy hogyan érdemes nekifogni a hitelfelvételnek

Ezt a posztot úgy érzem, már régen meg kellett volna ejtenem, de most végre eljött az ideje ennek is. A lakáspiac és ezzel együtt a hitelpiac bővülése azt mutatja, hogy kényszerből vagy más okból, de ismét egyre inkább a hitelek felé fordulnak, egyre több hitelt vesznek fel az emberek.

Tudja hogyan segíthet magán baleset esetén? 6 pont arról, hogy milyen költségek merülhetnek fel ilyenkor

Az utóbbi napok ismét hangosak voltak a motorosok baleseteitől. A tavalyi, 2015-ös évben közlekedési balesetben a KSH adatai szerint 21.543 ember sérült meg, ebből súlyosan 5575-en.

/3
következő oldal