MENU
Hitel, személyi kölcsön, hitelkalkulátor szakértőktől

Tudja hogyan segíthet magán baleset esetén? 6 pont arról, hogy milyen költségek merülhetnek fel ilyenkor

Halálos motorbaleset Zalacsánynál” – 2016.05.21. (Forrás: Velvet.hu)

Halálos hétvége: újabb motoros baleset Zalában” – 2016.05.22. (Forrás: HVG.hu)

Halálos baleset történt Gyulafirátótnál” – 2016.05.29 (Forrás: Index.hu)

Az utóbbi napok ismét hangosak voltak a motorosok baleseteitől. A szerencsésebbek újra motorra ülhetnek hosszabb-rövidebb idő után, a kevésbé szerencséseknek végleg le kell mondani szeretett hobbijukról, sokak pedig számtalan gyermeket, feleséget, férjet hagynak maguk után egy-egy balesetet követően.

A tavalyi, 2015-ös évben közlekedési balesetben a KSH adatai szerint 21.543 ember sérült meg, ebből súlyosan 5575 és az előbbi 21.543 emberből 644-en soha többé nem mentek haza a családjukhoz, szeretteikhez.

A tavalyi évben súlyos sérülést szenvedettek közül pedig napjainkban is vannak olyanok, akik még gyógyulnak, rehabilitációs kezeléseken vesznek részt. Ilyenkor a pénz léte vagy nem léte a gyógyulás segítője vagy akadályozója is lehet.

Milyen költségek merülnek fel egy baleset esetén (súlyosságának függvényében eltérő összegekről beszélhetünk, de a végösszeg sokszor milliós nagyságrendű lesz):

A nyár beköszöntével egyre jobban szaporodnak a motorosokat, kerékpárosokat érő balesetek, ezért érdemes felkészülni, nem csak védőfelszerelésben, ruházatban, hanem pénzügyi védelemben is. A felszerelés árához képest eltörpülő költség mellett már havonta 1000 Ft-os összeg mellett tud gondoskodni saját magáról egy bekövetkező baleset esetére.

Mit kaphat ezért a pénzért?

vonatkozó térítést, de a kockázatok köre az igényeknek megfelelően bővíthető.

 

A Hitelszakerto.com teljes tartalma tájékoztató jellegű és nem teljeskörű, szövege a közzététel napján hatályos jogszabályokon és egyéb tájékoztatásokon alapul. Nem minősül pénzügyi szolgáltatás vagy biztosítási termék kiválasztására irányuló, valamint nem minősül jogi- vagy adótanácsadásnak, sem egyoldalú kötelezettségvállalásnak (ajánlattételnek).

Kérjük, hogy a termékek vagy szolgáltatások összehasonlítása és kiválasztása során, továbbá a szerződéskötésre irányuló dokumentumok aláírását megelőzően körültekintően tájékozódjon a választott termék vagy szolgáltatás aktuális, részletes feltételeit illetően!

A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő, illetve az esetleges jövőbeli jogszabályi- illetve üzleti környezetben bekövetkező változásokért való felelősséget a jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárom.